Contact

Contact informatie

Volg ons op onze social media kanalen om op de hoogte te blijven van onze projecten. 

info@glsconsultancy.be

Vraag onze expertise*

Consultaties zijn gratis!

Vergeet zeker niet om jouw juridisch probleem duidelijk te omschrijven en de relevante documenten op te laden, zo kunnen wij meteen voor jou aan het werk! 

* Gelieve geen download link te gebruiken voor het versturen van uw documenten.

     Met op ‘verzenden’ te klikken gaat je akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Privacy Policy.

    ⚠️ Onze consultants zijn momenteel in examenperiode. Daarom zal de behandeling van uw juridische vraag meer tijd in beslag nemen. Vanaf 1 juli zijn wij opnieuw voltijds beschikbaar.  

    Wij bevestigen uw aanvraag binnen de 72 uur. Afhankelijk van de complexiteit van uw aanvraag, leveren wij een volledig juridisch advies binnen de 7 à 14 dagen.

    * De Consultants, die de adviezen schrijven, zijn nog niet afgestudeerd. Het zijn dus geen juristen, doch wel rechtenstudenten, uit de derde bachelor en eerste of tweede master van de universitaire rechtenopleiding. Deze Legal consultants staan evenmin onder de supervisie van een jurist. GLSC heeft, naast het verlenen van advies, aldus voornamelijk tot doel deze studenten een manier te geven om hun juridische vaardigheden te ontwikkelen. In dat kader streven onze consultants er uiteraard naar om zo goed en sluitend mogelijk advies te verlenen, zonder echter de inhoudelijke juistheid ervan te kunnen garanderen. De adviezen die door GLSC worden verleend zijn bijgevolg gratis, vrijblijvend en worden gevolgd op eigen risico. Voor de schade die u eventueel, rechtsreeks dan wel onrechtstreeks, zou lijden ten gevolge onze adviezen, zal GLSC in geen geval aansprakelijk zijn.